REHAB VERDE VERDE VERDE: Linari

Probabil că toți visează să ne mutăm într-o vilă din mediul rural italian, dar aici este un cuplu care a făcut acest lucru cu un angajament real pentru restaurarea verde și design-ul sensibil la context. Scriitorul scriitorului Abigail Doan și soțul ei, Ludmil Andreani Pandeff, au restaurat o proprietate din secolul al XIV-lea, în Toscana rurală, în ultimii ani, ca o mare scăpare verde de la săpăturile lor din Manhattan. Structura principală a proprietății este o clădire "casa colonica, "o fermă tradițională cu două etaje, cu curte centrală arcadată. Istoria sa romantică a fost menținută prin reutilizarea adaptivă sensibilă și prin integrarea unor materiale valoroase recuperate din regiune.

Din cauza constrângerilor bugetare și a codurilor stricte de conservare regională, cuplul restaurează casa folosind materiale recuperate, cum ar fi cărămizi toscane, pietre salvate din piatră, lemn de castane indigene, plăci din argilă naturală și suprafețe ceramice artizanale. Un muncitor local din Siena din apropiere a sculptat și a construit ușile, ramele de ferestre și obloanele locuințelor. Și pentru că cele două sunt de obicei la fața locului la Linari din lunile aprilie până în octombrie, ele utilizează foarte puțină încălzire și iluminare artificială.

Cuplul intenționează să integreze în cele din urmă componentele solare în sistemul energetic al fermei datorită climatului moderat al Toscanei. Acoperișul va necesita, de asemenea, sprijin suplimentar și reaplicare din grinzi de lemn de castan aprobat pentru conservarea istorică. Dar pentru moment, casa servește ca un adăpost versatil semi-în aer liber unde cei doi pot trăi confortabil într-o parte a structurii și pot reduce la minimum apa și necesitățile energetice zilnice. (Le oferim kudos-uri majore pentru locuirea casei, chiar dacă este încă în construcție.)

Curtea fermei are un sistem de drenare natural, ideal pentru udarea portocalei native și a lămâilor care aliniază arcadele parterului. Și, ca o versiune mai romantică a unui acoperiș verde, cuplul a lăsat plantele organice ridicate și vița de vie să se rădăcineze pe părți și peste acoperișul casei pentru a crea "pereți verzi" și "copertine" care asigură izolare și umbra naturală. Casa este încă foarte mult în curs de desfășurare, dar ne place abordarea lor grijuliu la conservare și materialele locale ca strategie de construcție verde.

Loading...