Skip to main content

Centrul Yawkey pentru îngrijirea cancerului folosește un design durabil pentru a crea un mediu cald de vindecare

Imagina╚Ťi-v─â c─â merge╚Ťi într-un atrium umplute cu lumin─â, întâlni╚Ťi-v─â cu echipa dvs. de îngrijire într-o sal─â de consultare spa╚Ťioas─â ╚Öi g─âsi╚Ťi un moment lini╚Ötit într-o gr─âdin─â de vindecare. Aceasta este o vizit─â la Dana-Farber, cum ar fi noul, cel mai recent centru Yawkey pentru Cancer Care, deschis la începutul acestui an. Proiectat cu sfatul pacien╚Ťilor, familiilor ╚Öi personalului, Centrul Yawkey creeaz─â un mediu de îngrijire inovatoare, centrat pe familie, care încurajeaz─â vindecarea. Noua cl─âdire se ridic─â la 14 etaje ╚Öi g─âzduie╚Öte 275.000 de metri p─âtra╚Ťi de spa╚Ťiu clinic, precum ╚Öi ╚Öapte niveluri subterane pentru parcare. Cl─âdirea verde a fost proiectat─â, construit─â ╚Öi func╚Ťioneaz─â într-un mod responsabil din punct de vedere ecologic ╚Öi social.

+ Centrul de Îngrijire a Cancerului Dana-Farber

Articolul de mai sus ne-a fost prezentat de un cititor Inhabitat. Vrei sa vezi povestea ta pe Inhabitat? Trimite╚Ťi-ne un sfat urmând acest link. Nu uita╚Ťi s─â urma╚Ťi cu aten╚Ťie instruc╚Ťiunile noastre pentru a cre╚Öte ╚Öansele de a fi ale╚Öi pentru publicare!