Strada 300 Ivy este un bloc mixt de utilizare a pietonilor

Dezvoltarea mixtă utilizată de 300 Ivy Street din San Francisco are ca scop readucerea spațiului în spațiul public și crearea unui design confortabil, umanizat. Creat de David Baker Architects, dezvoltarea transformă blocurile urbane rezidențiale în cartiere, prin crearea de porți, trotuare largi și asigurarea unor secvențe de intrare grațioasă și a unor adăposturi rezidențiale.

Intrarea principală este situată pe strada mai mică și mai liniștită din Ivy și acționează ca o secvență de decompresie care ghidează locuitorii de la aglomerația străzii Gough spre sanctuarul clădirii. Unitățile au fost proiectate cu o simplitate și vederi maxime grație ferestrelor din podea până în tavan.

Related: Planters 3D imprimate la îndemână vă permit să luați plante cu tine oriunde te duci

Modelul inspirat al cartierelor generează unghiuri unice pentru unități, adăugând interes. Pe acoperiș are o bucătărie de divertisment în aer liber, o grădină protea generoasă și un patio pentru ședință. Un perimetru de bambus definește spațiul comun, care este căptușit cu plante disponibile pentru rezidenți pentru grădinărit. Pe scara Ivy mai mică, pe măsură ce limitele de înălțime scad, clădirea își schimbă tonul și devine un rând de case cu trei etaje. Prin mutarea arborilor în plante între parcarea de pe stradă, tragerea clădirii la câțiva metri înapoi de pe linia de proprietate și ridicarea primului etaj în afara stradă prin cârciumi de interior, proiectul lărgise trotuarul pentru pietoni și a tamponat casele de la domeniul public.

Loading...