Casa de panouri a lui DAVID HERTZ

Construcția clădirilor cu detritus industrial pare a fi o tendință de întârziere. Am acoperit recent biblioteca fuselajului avionului LOT-EK și câteva luni în urmă ați auzit despre casa 747 Wing House - o locuință din Malibu, realizată dintr-un Boeing 747-200 demonizat (vezi imaginile aeronavei după salt).

Același arhitect care a făcut Casa Wing a proiectat, de asemenea, o altă reședință care a fost pe circuitul turului de acasă la show-ul CA Boom din acest an. Am auzit de casa lui David Hertz Architects 'Panel House ceva timp, asa ca atunci cand am vazut ca va fi deschis pentru vizionare in timpul CA Boom, am sarit in autobuz.

De ce se numește Casa panoului? Deoarece este fabricat din panouri industriale prefabricate de refrigerare.

Panourile sunt fabricate din spumă groasă de 6 inci, jupuită cu aluminiu subțire, care este vopsită cu vopsea de vopsea Kynar. Panourile cu grosimea de 6 inch sunt de 30 inci lățime x 30 picioare înălțime și cântăresc mai puțin de o sută de lire fiecare ... se orientă vertical cu o îmbinare de interblocare și sunt înșurubate la placa de închidere de la podea. Panourile sunt proiectate cu un finisaj de aluminiu plictisitor creând o suprafață care are o reflectare subtilă a culorilor în schimbare ale cerului și a apusurilor de soare.

Casa panoului se află chiar pe plaja din Veneția, la doar câțiva pași de ocean și cocoțată deasupra peronului de la Veneția, un loc notoriu de mare pentru vizionarea de persoane (care va fi în mod inevitabil o distracție preferată a viitorilor locuitori din această locuință de cea mai mare parte a sticlei). Am intrat din spate la nivelul solului, unde un însoțitor se pregătea să activeze peretele de sticlă alunecător pe latura de pe malul clădirii. Fereastra cu două etaje începu să se alunece de-a lungul sistemului de angrenaje, așa că, până când ne-am urcat pe scări până la podeaua principală, toată partea vestică a casei era larg deschisă spre briza oceanului.

Două aspecte apar datorită existenței unei astfel de fațete transparente orientate spre vest, a necesității unei confidențialități sporite și a implementării modulatoarelor solare. Un sistem de jaluzele de aluminiu a fost conceput pentru a combate ambele probleme, minimizând câștigul solar și oferind intimitatea dorită.

În plus față de scări, circulația verticală este abordată prin utilizarea unui lift pneumatic din sticlă. Ascensorul este cel mai rapid și mai ușor acces la acoperiș, unde există panouri fotovoltaice, panouri solare și o piscină neîntreruptă.

Piscina nu pare a fi "fără sfârșit", dar părerea Pacificului a făcut cu siguranță ...

Casa panoului a fost un loc impresionant, chiar și în stare brută. Întreaga structură se simte ca un mecanism de interacțiune cu elementele - în special în utilizarea ventilației solare și naturale pasive și active (fără a menționa avantajele unice de păstrare a căldurii ale panourilor frigorifice de mare capacitate). Extremul de viață în aer liber ar putea să nu fie prea confortabil într-o zi de iarnă în ceață în Veneția, dar într-o zi clară, abilitatea de a elimina zidul de vest sau piscina de lângă acoperiș nu sună prea rău deloc.

Priveste filmarea: What separates us from chimpanzees? | Jane Goodall (Februarie 2020).

Loading...