Adăugarea frumosului far de arhitecți BYTR este înfășurată în plasă de aluminiu

Uneori, doar cea mai mică intervenție poate schimba întregul caracter al unei case, cum ar fi acest plus de aluminiu din Utrecht. Numit Lighthouse și proiectat de BYTR Architects, podeaua de origine olandeză a casei olandeze inundă interiorul cu iluminare naturală difuză. În timpul nopții, panourile sunt luminate în spate și dau o strălucire strălucitoare eterică pe care vecinii sunt cu siguranță geloasă.


BYTR a transformat această casă cu o atingere blândă, minimalistă. Plasă de aluminiu contrastează frumos cu fațada originală, mai tradițională, fără a fi prea ofensivă și - așezată pe partea de sus a etajului superior - adăugarea creează o terasă pe acoperiș și o grădină de plante cu vederi uimitoare ale canalului adiacent.

Noile spații interioare sunt umplute cu un raft verticale care se dublează pe scări, generând un nou spațiu inspirat și înălțător pentru ca familia să se bucure. Și mulțumită întregii lumini noi furnizate de "ochiul" clădirii, care evită necesitatea utilizării iluminatului electric, fără îndoială, proprietarii Farului se bucură de o factură de energie redusă semnificativ!

Loading...