Skip to main content

Casa de Est este o renovare verde care nu are nevoie de căldură sau A / C în Australia

Nu este nemaiauzit ca casele s─â fie f─âr─â climatizare în clim─â mai rece, dar ╚Öi f─âr─â înc─âlzire necesit─â o abilitate de proiectare serioas─â. Casa de Est din Byron Bay, la sud de Brisbane, este o resedinta renovata durabil, care profita din plin de designul solar pasiv. Built-Environment Practice a folosit lumina zilei, masa termic─â, un plic strâns ╚Öi ecranarea lemnului pentru a elimina necesitatea atât a aerului condi╚Ťionat, cât ╚Öi a înc─âlzirii în aceast─â cas─â de coast─â.

East House Byron Bay a fost ini╚Ťial o cas─â de c─âr─âmid─â construit─â în anii 1990, iar proprietarii casei au dorit s─â o transforme într-o re╚Öedin╚Ť─â modern─â ╚Öi sustenabil─â, care a sus╚Ťinut pasiunile lor, care includ yoga, surfing, g─âtit, muzic─â ╚Öi gr─âdin─ârit. Situat pe un bloc suburban standard, casa se afl─â chiar vizavi de o plaj─â de 10 mile. Având în vedere apropierea casei de ocean, clima ╚Öi orientarea site-ului, Built-Environment Practice a reorganizat locuin╚Ťa pentru a avea un aspect mai deschis ╚Öi o leg─âtur─â puternic─â cu aerul în aer liber. Acas─â cu trei dormitoare, cu dou─â b─âi, include o zon─â mare de divertisment în aer liber, o platform─â de yoga ╚Öi un du╚Ö în aer liber.

Pentru a ob╚Ťine performan╚Ťa energetic─â ╚Öi confortul interior necesar pentru a elimina climatizarea ╚Öi înc─âlzirea, Practica bazat─â pe mediu se bazeaz─â în mare m─âsur─â pe designul pasiv solar. Suprafe╚Ťele spa╚Ťiale suprapuse sunt formate cu un perete de mas─â termic─â, ecranare a lemnului ╚Öi benzi spa╚Ťiale interconectate. O orientare est-vest ofer─â un acces optim la soare atât pentru înc─âlzirea solare pasiv─â, cât ╚Öi pentru r─âcire. Umbrirea, lumina zilei ╚Öi ventila╚Ťia natural─â joac─â un rol important în eficien╚Ťa energetic─â a locuin╚Ťei. O curte mic─â decupat─â în cas─â de pe punte ofer─â mai mult spa╚Ťiu pentru gr─âdin─ârit ╚Öi un pu╚Ť u╚Öor pentru a injecta mai mult─â lumin─â natural─â în interior.