Salon japonez minimalist arata ca o felie de vanilie

Acest mic salon de coafură din Nagoya este un ochi serios! La doar 41 de metri pătrați și amenajată pentru o bucată ciudată de proprietăți, designul a cerut o gândire cu adevărat creatoare. Studio Velocity era preocupat de faptul că studioul mic va fi înghițit de câmpiile sale, vecini mai înalți. Așa că au împins clădirea înapoi pe lotul ei, și-a îngustat intrarea și și-a întins capătul din spate. Rezultatul este un studio dragut, susținut în formă de plăcintă de fasole vanilie!


Aici la Inhabitat, știm că lucrurile reci vin adesea în pachete mici; salonul Nagoya este un caz în acest sens. Pentru a umple golurile rămase de curbura clădirii, designerii au plantat o grădină lângă o zonă rezervată pentru parcarea și uscarea rufelor la soare. Nu numai că clădirea are o amprentă mică, ci și un spațiu verde suplimentar.

Dar asta nu este tot. Pentru a asigura o vizibilitate de la un capăt minimalist la celălalt, designerii au creat o adevărată albă de lumină. Luminări mari, combinate cu pereți albi și țiglă, creează un mediu blând care este în măsură să ridice fiecare persoană care trece prin ușile salonului.

Loading...