Skip to main content

Lemnul Shoal din lemn Bach este o re╚Öedin╚Ť─â minimalist─â dulce ├«n Noua Zeeland─â

Este destul de costisitoare s─â lua╚Ťi o pauz─â de la cotidianul de zi cu zi singur─â, s─â nu v─â face╚Ťi griji cu un so╚Ť ╚Öi cinci copii. Acesta este motivul pentru care proprietarii Shoal Bay comandat Bach Parsonson Architects pentru a proiecta acest refugiu minimalist dulce. Familiarizat cu bach proprii designerului, care, prin defini╚Ťie, este o cas─â de vacan╚Ť─â modest─â, cu nici unul dintre capcanele convenabile asociate cu case de ora╚Ö, ei au ╚Ötiut c─â pot a╚Ötepta ceva atractiv ╚Öi primitor, care ar spori, de asemenea, scopul lor final de înmuiere via╚Ťa plaja din Noua Zeeland─â.


Compus din dou─â structuri de gr─âdin─â interconectate într-un paddock sus╚Ťinut de dealuri verzi, Shoal Bay bach este situat într-un complex de dezvoltare nou, care a fost o ferm─â veche de oi. De fapt, designul minimalist al lui Parsonson a fost inspirat de o lân─â în apropiere care nu mai este utilizat─â. Exist─â doar o baie pentru întreaga familie ╚Öi casa este ridicat─â de pe p─âmânt, care extinde spa╚Ťiul interior oferind în acela╚Öi timp o zon─â excelent─â pentru colectarea caiacilor ╚Öi a altor accoutermente de agrement.

În ceea ce prive╚Öte sustenabilitatea, familia a cerut ca vacan╚Ťa s─â fie cât mai ecologic─â posibil. În consecin╚Ť─â, a fost construit─â din lemn cu surs─â de responsabilitate, apa este înc─âlzit─â de soare, iar un sob─â cu lemne cu emisii sc─âzute men╚Ťine cald casa. Luminile difuzeaz─â lumina difuz─â ╚Öi gestioneaz─â câ╚Ötigul solar, iar un buzunar de alte interven╚Ťii inteligente maximizeaz─â spa╚Ťiul ╚Öi un sentiment de continuitate cu Golful South Hawkes.