Skip to main content

High House v─â permite s─â v─â bucura╚Ťi ├«n aer liber chiar ╚Öi ├«n mijlocul iernii din Quebec

Ca ╚Öi cum ar fi construit─â din z─âpad─â, aceast─â cas─â discret─â pe picior se amestec─â perfect în peisajul alb de iarn─â din Quebec, Canada. Studioul de arhitectur─â parizian─â Delordinaire a ridicat casa deasupra p─âmântului pentru a captura priveli╚Ötile expansive ale Mont Saint Anne, pentru a absorbi cât mai mult─â lumin─â natural─â ╚Öi pentru a forma un spa╚Ťiu în aer liber înc─âlzit sub volum, toate în timp ce se amestec─â cu peisajul de iarn─â.

Cl─âdirea, numit─â Casa înalt─â, a pictat pl─âci din panouri de beton alb ╚Öi panouri din o╚Ťel ondulat, pentru a se amesteca în peisaj în timpul iernii ╚Öi se eviden╚Ťiaz─â pe dealurile verde în timpul verii. Un aragaz de înc─âlzire permite ca partea inferioar─â s─â func╚Ťioneze ca un spa╚Ťiu exterior care poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Related: Această cabană confortabilă se află pe piciorușele făcute din conducte de gaze reciclate

Acest spa╚Ťiu neobi╚Önuit este locul unde locuitorii pot fi în contact direct cu natura ╚Öi cu exteriorul cu z─âpad─â, în timp ce se bucur─â înc─â de un nivel de protec╚Ťie fa╚Ť─â de elemente. Volumul de mai sus ofer─â vederi neîntrerupte ale Mont Saint Anne din camera de zi. Ferestrele mari permit luminii naturale s─â intre direct în cas─â în toate orele zilei.

+ Delordinaire