Clădirea Renovată din San Francisco combină elegantul sofisticat cu căldura lemnului

Dijeau Poage Construction a realizat o casă originală de meșteșugari, situată în Cow Hollow, San Francisco, și a transformat-o într-un spațiu de locuit frumos, cu toate facilitățile unei vile contemporane. Ferestrele din podea până în tavan creează o tranziție fără întreruperi între interior și exterior, în timp ce corpurile de iluminat moderne, cum ar fi barele de sticlă, oferă aspectul modern casei vechi.

Structura existentă a necesitat lucrări importante de renovare - inclusiv înlocuirea picioarelor, scăderea nivelului subsolului și introducerea unor noi tipuri de ferestre care ar oferi o cantitate optimă de lumină naturală. Arhitecții de la Dijeau Poage au introdus o frumoasă scară plutitoare din lemn și de sticlă și au adăugat un total de 2090 de metri pătrați de spațiu de locuit nou.

Sugestii: Autobuz școlar vechi, transformat într-o casă dulce de pământ, cu o sobă pe lemn

Un nuc negru a fost înlăturat din curte înainte de remodelare, iar lemnul său a fost salvat pentru a placa interiorul. Cantitatea generoasă de sticlă a casei creează un mediu primitor care îmbină parterul colorat cu planul deschis cu curtea mică. Locul își păstrează farmecul original, dar adaugă un nivel de sofisticare care vine cu o abordare contemporană de design.

+ Dijeau Poage Construction

Via Freshhome

Loading...