FOTOGRAFII: Beautiful Times Pavilionul Eureka mimează structura unei frunze

Uimitorul Pavilion Times Eureka de la Expoziția de flori Chelsea ne duce adânc în structura unei frunze cu designul său biomimetic. Pavilionul recent finalizat este amplasat în mijlocul unei recompense de plante care curg, și ia indicii structurale de la modelele complicate de creștere a frunzelor. Marcus Barnett Landscape Architects a creat "venele" din molid recoltată în mod durabil și a introdus celule "plastice" în pavilion pentru a aduce vizitatorii în frunziș pentru a experimenta compoziția texturală a plantelor. Citiți mai departe pentru o privire mai atentă la acest proiect uimitor!

Ca și vechiul drum de la Disneyland Adventure Through Space Interioară, unde te-ai micșorat în scară pentru a vedea lumea foarte mică, Pavilionul Times Eureka ne duce adânc în structura unei frunze. Lucrand impreuna cu NEX Architecture, Barnett a avut o abordare profund stiintifica a proiectului. Folosind algoritmi de calculator care imită creșterea plantelor, echipa a venit cu o structură modulară.

Ramurile principale din panouri din lemn de molid sunt interconectate pentru a forma sistemul principal de susținere a clădirii, iar celulele sau casetele mai mici sunt inserate în spații, imită structura celulară epidermală a unei frunze. Fasciculele din plastic sunt înfășurate în forme rotunde, care abstracționează celulele interne. Elementele de plastic difuzează lumina zilei când intră în pavilion, dând spațiului interior un sentiment de intimitate.

Acoperișul este acoperit de sticlă, iar apa de ploaie este canalizată prin "vene" ale pavilionului și difuzată direct în pământ. Instalarea va fi mutată de la casa temporară la Grădinile Botanice Regale de la Kew.

+ Arhitecți de peisaj Marcus Barnett

+ Arhitectura NEX

Fotografii © NEX

Loading...