Chile roci reutilizare reutilizare din nou cu Casa Barn sofisticate din Los Ríos

Aveți nevoie de niște țesuturi pentru acel drool? Compania de arhitectură chiliană, Estudio Vald's Arquitectos, a reciclat materiale vechi de hambar pentru a crea un refugiu de vară uimitor. Situat în Lago Ranco, casa Barn a fost aproape complet construită cu materiale reciclate și repurtate, rezultând un proiect exemplar de reutilizare adaptivă care merită să se laude.


Casa de vară de 2067 de metri pătrați, situată în regiunea Los Rós din Chile, este rustică, dar sofisticată în toată gloria reputației sale - de la grinzile de lemn expuse la ferestrele din podea până în tavan, care oferă priveliști incredibile asupra pădurii din jur.

Related: Arhitecții Nicolas Tye Creați un studio modern și ecologic pe ruinele unui hambar vechi

Planul de planșeu alungit, cu iluminare naturală optimă, oferă mult spațiu pentru zonele comune. Camerele de zi și de luat masa combinate fac ca spațiile de întâlnire să fie superbe, precum și terasa acoperită în fața casei. Spațiile, băile, bucătăria și zonele de serviciu sunt situate în colțul din spate al casei, pentru a face cea mai mare utilizare din zona expansivă din fața casei.

Concentrarea pe asigurarea unei spații comune spațioase a reprezentat o caracteristică importantă a designului încă de la început. Potrivit arhitecților, "Zona comună este complet transparentă, formată din secvența coastelor de ferme și stâlpi la vedere și închise cu geam termopan. Spațiile și zona de serviciu reprezintă un volum opac, adăpostit sub acoperișul magaziei, acoperit cu lemn reciclat. "

+ Arquitectos al lui Estudio Vald

Fotografie de Felipe D? Az Contardo

Priveste filmarea: The CIA, Drug Trafficking and American Politics: The Political Economy of War (Octombrie 2019).

Loading...