Ford, Powell & Carson dezvăluie planuri pentru renovarea imbatranirii în baza militară San Antonio cu locuințe verzi

Firma de arhitectură Ford, Powell & Carson, a fost recent premiată în cadrul concursului de dezvoltare a impactului redus al impactului pentru propunerea lor sensibilă din punct de vedere ecologic și contextual pentru a revitaliza satul Billy Mitchell - un complex de locuințe militare învechite la vechea bază aeriană Kelly. Ford, Powell & Carson a încheiat un parteneriat cu arhitectul local de peisaj Rialto Studio și firma internațională de construcții civile Atkins pentru a prevedea o dezvoltare mixtă care nu numai că rezolvă problemele legate de drenajul furtunilor, ci și îmbunătățește calitatea vieții locuitorilor actuali și viitori.

Articolul de mai sus ne-a fost prezentat de un cititor Inhabitat. Vreau sa vad ta poveste despre Inhabitat? Trimiteți-ne un sfat urmând acest link. Nu uitați să urmați cu atenție instrucțiunile noastre pentru a crește șansele de a fi aleși pentru publicare!

Ford, Powell & Carson a încheiat un parteneriat cu arhitectul local de peisaj Rialto Studio și firma internațională de construcții civile Atkins pentru a prevedea o dezvoltare mixtă care nu numai că rezolvă problemele legate de drenajul furtunilor, ci și îmbunătățește calitatea vieții locuitorilor actuali și viitori. "Designul nostru provoacă abordarea" ca de obicei "pentru noile dezvoltări și planificări", spune Adam Reed, arhitect cu Ford, Powell & Carson. "Acest proiect a fost doar o prelungire a ceea ce credem ca fiind un loc de creare de birouri care să răspundă atât site-ului lor, cât și istoriei lor. Cu cât LEED ne-a afectat clădirile, încercăm să împingem LID pentru dezvoltarea viitoare. "

Concurența a fost unică datorită dimensiunii site-ului și a tipurilor de clădiri implicate. Actualul sat Billy Mitchell este compus din 44 de acri de locuințe cu mai mulți locatari. Echipa de la Ford, Powell & Carson, Rialto Studio și Atkins a propus aproape dublarea densității actuale a locației cu mai multe tipuri de locuințe, reducând în același timp scurgerea de apă furtună cu aproape 83%. Pentru a realiza acest lucru, echipa a proiectat noi structuri, drumuri și amenajări peisagistice sensibile la impactul asupra mediului de la acoperișuri până la apele receptoare.

Designul reacționează la problemele de apă de suprafață existente și folosește bioswave, pavaj pătruns, recoltare de apă și plantare tolerantă la secetă, spre deosebire de aplicațiile tradiționale de drenare stradală. Scopul lor nu era doar de a arăta beneficiile pe plan local ale dezvoltării de impact redus, ci "de a stabili un precedent pentru fezabilitatea economică și de a beneficia de designul sensibil la mediul înconjurător, condus de ingineria civilă", a declarat Duke Altman împreună cu Atkins.

Echipa se va întâlni în curând cu Portul San Antonio pentru a discuta despre următorii pași după competiție. Având în vedere că Portul San Antonio urmărește în mod activ să accentueze interesul față de vechea bază aeriană, acest grup de designeri urmărește să susțină dezvoltarea care este atât conștientă, cât și ecologică.

+ Ford, Powell & Carson

+ Studio Rialto

Atkins

Priveste filmarea: Why we need to embrace the Global Village | Ken Powell | TEDxWhitehaven (Octombrie 2019).

Loading...