O reședință plină de copaci se întinde printr-o pădure din Thailanda

O familie din Thailanda a plantat o pădure mică în curtea din spate și și-a construit casa pentru a se adapta copacilor fără a le deranja. Studio Miti a proiectat casa pădurilor ca un grup de patru structuri interconectate cu terase din lemn și căile de mers pe jos, pentru casa finală fantomă vis de copaci.

Arhitectul a măsurat spațiul dintre copaci pentru a determina cât de mare ar putea fi casa. Pentru a asigura suficient spațiu de locuit, casa a trebuit împărțită în mai multe volume. Casa reunește arhitectura și natura prin crearea unui echilibru între cele două. Ideea principală a fost aceea de a construi copacii existenți și de a oferi viziuni diferite asupra împrejurimilor luxuriante.

Sugestii: Eco-resortul thailandez le place oaspeții cu păstăi țesute și alte locuințe sublime

Noile structuri au fost amplasate pe o schemă în formă de cruce și includ o terasă, hol, zonă de living, dormitor și baie. Toate au fost făcute folosind tehnici locale de construcție pentru a avea cel mai mic impact posibil asupra mediului.

+ Studio Miti

Fotografii de revista art4d / Ketsiree Wongwan

Loading...