Stolon Studio transformă un câmp rutier urban într-o comunitate londoneză durabilă / de muncă

O zonă brută urbană din Londra a fost renăscută ca o comunitate frumoasă și contemporană, cu trei case live / de muncă, toate încorporând elemente de design durabile. Firma locală de design Stolon Studio a condus reamenajarea proprietății, cunoscută acum sub denumirea de Forest Mews, și a amenajat casele în jurul unei curți împrejmuite în aer liber. Comunitatea eficientă din punct de vedere energetic minimizează amprenta sa ecologică printr-un sistem de drenaj durabil (SuDs), care combină acoperișuri verzi, pereți vii, recoltarea apelor pluviale și multe altele pentru o mai bună practică de gestionare a apelor pluviale.


Spre deosebire de mews tradiționale, cele trei case cu două etaje sunt aerisite și umplute cu lumină naturală - o provocare, deoarece situl este închis de pe toate părțile. Construite din cărămizi de culoare verde, fiecare structură din oțel a fost amplasată cu grijă la fața locului și individual concepută pentru a maximiza lumina naturală și pentru a vedea prin pereții mari cu geam triplu, asigurând intimitatea. Izolația groasă inserată în pereți, podele și acoperișuri creează un echilibru între luminozitatea naturală și performanța termică.

Related: Clădirile de 3 mews din Dublin, frumoase, au o lumină naturală naturală și grădini luxuriante în estetica lor industrială

Casele se confruntă cu o curte multifuncțională partajată, amenajată cu un model geometric de benzi de pietriș și de iarbă legată de rășină, care se aseamănă cu o extensie a planului de pământ a coloanelor de cărămidă. Plasele de tip trellis oferă suport pentru plantele de alpinism care cresc în fațada clădirii pentru a asigura intimitatea și umbra. În plus față de curtea comună, fiecare casă se deschide într-o curte semi-privată, care servește ca o extensie exterioară spre spațiul de locuit în plan deschis. Acoperișurile verzi acoperă comunitatea durabilă de viață / muncă pentru a ajuta la încetinirea fluxului de apă freatică, care este colectat și reciclat. Încălzirea prin pardoseală este utilizată în întregime.

Loading...