Renovat casa "Ship in a Bottle" izvorâ în Valea Noe din San Francisco

Institutul American de Arhitecți (AIA) a găzduit cea de-a 9-a ediție anuală a festivalului San Francisco Living: Home Tours, parte a Festivalului de Arhitectură și Oraș, iar Inhabitat a fost pe scenă pentru a vă aduce o privire interioară asupra caselor moderne uimitoare din acest an. Unul dintre proiectele noastre preferate a fost această renovare modernă de Kennerly Architecture and Planning, care a întins o casă modestă de patru camere într-o casă familială spațioasă, cu cea mai bună vedere asupra blocului.

Tema arhitecturii din acest an și a Festivalului orașului a fost "Arhitectura consecințelor" și fiecare casă din turneu a demonstrat că proiectarea progresivă și rezolvarea problemelor creative pot răspunde provocărilor actuale ale societății și pot conduce la un viitor mai durabil.

Conceptul pentru această remodelare a scalei mari a fost inspirat de o navă într-o sticlă. Într-o mișcare neobișnuită, proprietarii au optat pentru a încadra structura originală cu pietre de cedru. Pichetele integrează fațada frontală a casei originale și a garajului cu spațiul de locuit suplimentar de mai sus. O scară, întoarsă de pe stradă, vă atrage spre remodela, care păstrează cadrul și fundația originală a casei. O balustradă de funii de cânepă pe scări poartă tema nautică pe tot parcursul. Cedru, frânghie și țiglă albastră sunt unele dintre materialele alese pentru eleganța coezivă și ocean-reminiscență.

Luminile strălucește soare în centrul casei, iar zidurile de sticlă deschid zona de divertisment până la o vedere panoramică și spre grădină. Un studiu multifuncțional și o sală de gimnastică cu o punte au vedere spre zona de agrement de pe acoperiș, complet cu pasarelă din cedru. O saună din lemn de cedru în suita de masterat la nivelul podelei este o indicație a detaliului și a meseriei implicate în finalizarea acestui proiect.

Un acoperiș cu panouri solare, o iluminare de zi și o conservare veche joacă un rol în arhitectura durabilă a clădirii. Proprietarii au apărut și pentru LED-uri ultra-eficiente pentru iluminatul ambiental al golfului, iluminarea în sus și luminile pentru baie. Becurile cu halogen de joasă tensiune acopere restul casei. Curtea din spate deține cea mai distractivă caracteristică de design: o trambulină dreptunghiulară mare, cu vedere la Noe și mai departe.

Pentru mai multe fotografii ale acestui Noe Vista și ale altor site-uri ale AIA Home Tour 2011, aruncați o privire la Flickr din Inhabitat.

+ Arhitectură și planificare Kennerly

Arhitectura și Festivalul orașului

Toate fotografiile de Allison Leahy pentru Inahbitat

Loading...