Renovarea lui Frank Lloyd Wright primește premiul Merit

În 1988, Lawrence și Sharon Tarantino au cumpărat o locuință în cartierul Millstone din New Jersey. O casă proiectată de nimeni altul decât Frank Lloyd Wright. Se pare că Wright se gândea la mediul înconjurător atunci. Casa, alături de alte aproximativ 100 de persoane, a fost proiectată în "Usonian"Stil - un stil care a folosit principii admirabile ale clădirii verzi, incluzând urme mai mici, costuri mai reduse, încălzire solară pasivă și radiantă. Cuplul, directorii firmelor de arhitectura si design, Studio Tarantino, a renovat-o, care a câștigat adjudecare din capitolul New Jersey al Institutului American de Arhitectură.

Casa a fost construită inițial de Wright în 1954 pentru Abraham Wilson și prima sa soție, Gloria Bachman. Casa se află pe malurile râului Millstone și este construită din beton, lemn și sticlă. Ca o casă de un singur nivel, casa are o amprentă mică și nu are garaj sau un subsol.

Ca tipic pentru casele lui Wright, spațiile exterioare au fost încorporate în designul casei. Tarantinos a cumpărat, de asemenea, un hambar vechi de 250 de ani din Vermont și la mutat în proprietate. D-le Tarantino spune, hambarul, care este acum studioul lor, "vorbește cu tema lui Frank Lloyd Wright de a conecta spațiul interior și exterior într-un fel de odă la natură".

Renovarea casei a durat câțiva ani, dar în acest proces cuplurile au devenit ceva de genul experților privind restaurarea caselor Wright. În 1988, când Tarantinos a cumpărat casa, a fost distrusă grav de inundațiile din râul Millstone din apropiere și a fost mai apoi inundat cu apă din două uragane în 1999 și 2007. Și după inundații din 2007, Tarantino a creat un " "Bucătărie - pentru a minimiza daunele provocate de inundații. Dulapurile sunt cutii din lemn care pot aluneca de sub blaturile care sunt conectate independent la pereți. Deci, atunci când un inundații amenință casa următor, dulapurile pot fi îndepărtate, depozitate la sol mai înalt și reinstalate când apa se retrage.

Renovarea lui Tarantino le-a câștigat recent un premiu de merit în conservare din AJ NJ. Renovarea a inclus reconstruirea bucătăriei conform desenelor originale ale lui Wright, restaurarea și reconstrucția mobilierului original și utilizarea țesăturilor de tapițerie adecvate pentru casă și perioadă.

+ Studio Tarantino

Loading...