Arhitecții LZT creează un paradis colorat dintr-un garaj închis în Austin

Dacă nu aveți o mulțime de bani, dar trebuie să vă extindeți spațiul de viață, luați un semn de la cel mai recent proiect de refolosire adaptivă al LZT Architects din Austin. Această intervenție completă de 300 de metri pătrați a implicat o aplicare a gândirii creative asupra materialelor obișnuite și reciclate și a dus la transformarea foarte răcoroasă a unui garaj întunecat într-o cameră inspirată de lumină. Și pentru că toată lumea are nevoie de puțin timp în afara timpului în timp ce acasă, echipa de design a transformat o parte îngropată a proprietății într-un spațiu grădinar puțin funky. Este ușor de văzut de ce Institutul American de Arhitecți a acordat acestei camere renovate un premiu de design râvnit. Faceți clic pe saltul pentru a vedea un videoclip despre transformarea garajului.

Pentru a aduce lumina într-un alt spațiu întunecat, LZT a încorporat panouri transparente în părțile laterale ale garajului și apoi a adăugat o fereastră înaltă în peretele nordic. Acestea nu numai că încurajează lumina zilei, ci și să le conecteze la exterior, astfel încât să se simtă mai puțin ca o temniță. Un raft se dublează ca niște scări care conduc într-o mansardă superioară. În exterior, un gard de ochiuri populat cu cherestea de cedru reciclat creează o limită de bun gust care înglobează o grădină nouă, răcoritoare. Acest proiect cu buget redus vorbeste volumele despre bunatatea care poate fi atinsa chiar si cu cele mai mici imbunatatiri.

Loading...