Decupările de adăugare a branșamentului prin ferma elvețiană existentă pentru a spori integritatea structurală

Pentru a asigura o mai mare stabilitate structurală în această fermă tradițională din regiunea Emmental din Elveția, Freiluft Architektur a proiectat o structură de beton care taie întreaga clădire existentă. În afară de rolul său structural, adaosul formează diverse spații, rafturi și zone de depozitare. Luați o privire mai atentă după salt.

Structura de beton se încadrează în hambarul vechi, permițându-i să fie ușor transformată în două unități rezidențiale. Realizate din beton marcat pe bord și extinzându-se pe toate cele trei etaje ale clădirii, adăpostul formează arcuri de intrare, insule de serviciu și deține toate încăperile de baie și de bucătărie și spațiile de depozitare.

Sugestii: Grinzile din lemn sunt folosite ca mobilier de birou multifuncțional în acest hambar renovat din Belgia

Placajul și betonul din mesteacăn domină atât exteriorul, cât și interiorul clădirii, cu modele de mozaic de piatră, cărămidă și lemn care marchează pereții originali lăsați în mod deliberat expuși pentru a accentua calitatea rustică a spațiului.

+ Freiluft Architektur

Via Plataforma Arquitectura

Fotografii de David Aebi

Loading...