Studioul Breezy arată cum se potrivește o mulțime de funcții într-un spațiu mic

Nu vă înșelați de studioul mic, arhitectul Ulrika Saar din studioul de apă dulce, care a proiectat "Granny Flat" pentru a se potrivi unei funcții mult mai mari la doar 312 de metri pătrați. Amplasat în curtea din Saar din Sydney, studioul flexibil, placat cu lemn, găzduiește un birou de acasă, chicinetă, living, baie, spațiu de lucru, spălătorie și depozitare. Proiectul a fost construit în colaborare cu Russ Davis de la Avalon Constructions.

Durabilitatea și accentul pus pe lumina naturală și ventilația au condus proiectul din spatele Granny Flat Fresh Water. Studioul încântător din oțel inoxidabil se deschide spre exterior, cu un perete de sticlă retractabil, cu ușile multiple și geamuri clare care pot fi deschise pentru a profita de vânturile de răcire. Semi-translucidul de acoperiș din policarbonat aduce, de asemenea, o lumină difuză suplimentară, în timp ce un acoperiș profund acoperă interiorul din intensul soare de vară.

Related: Sloturi de studiouri elegante, decorate cu plută, într-o grădină bijou din Londra

Cherestea din lemn de esență tare și zincalume Blackbutt plac exterior pentru un finisaj durabil și frumos, care completează în aer liber. Interiorul este o combinație de lemn, podele din beton lustruit și pereți albi cu decorațiuni minime, pentru a menține spațiul mic din senzația de aglomerare. Împărțită în trei camere, cel mai mare spațiu al studioului multifuncțional este dormitorul / camera de zi / spațiul de lucru dispus cu un pat de perete și o chicinetă mică. Un rezervor de apă de ploaie de 4.000 de litri colectează apă pentru toaletă, mașină de spălat și irigație în curte.

+ Studiou de apă dulce

Fotografii de Michael Nicholson

Loading...