Biroul Contemporary Rivershed din Țara Galilor prezintă roci metalice rezistente și lemn cald

Folosind foi și cherestea din fier forjat, designul britanic Freshwest a conceput un spațiu aerian spațios de lucru și un studio pentru o zonă râu în Newcastle Emlyn, Țara Galilor. Designerii clădirii mici numită Rivershed sunt cunoscuți pentru munca lor multidisciplinară, proiectând și fabricând totul, de la obiecte decorative și mobilier la structuri arhitecturale.

Premiile Restaurant & Bar Design, care celebrează cele mai bune din domeniul designului alimentar și ospitalității, au cerut designerilor să proiecteze un mic spațiu de studio destinat a fi situat într-o zonă cu vedere la râul Teifi din vestul Țării Galilor. Amplasată pe o bandă mică din Newcastle Emlyn, Ceredigion, clădirea înlocuiește o magazie existentă cu o structură organică mai ușoară, construită din lemn și foi de fier ondulat.

Related: Casa de lemn rafinat cu energie solară din Spania are o amprentă ecologică minusculă

Arhitecții s-au inspirat din contrastele și mozaicurile găsite în clădirea agricolă robustă a zonei și în caracteristicile naturale moi și naturale ale agriculturii. Forma geometrică moale a designului final este imersată în împrejurimile sale grație unui sistem mare de uși de sticlă care se deschide pe o terasă cu vedere spre râu. Interiorul, proiectat de designeri B3, este dominat de lemn și tonuri calde ale finisajelor.

+ Freshwest

+ Designeri B3

Fotografii de James Newton

Loading...