Casă prefabricată din jos înconjoară liniile interioare și afară

Casa viitorului este un proiect conceput de arhitecții australieni Innovarchi pentru o expoziție pe tema Operă din Sydney. Casa prefabricată îmbină în aer liber conceptul interior cu conceptul practic și materialele cu expresie pentru a explora ce adăpost poate face. Conceptul de acasă este plantat în materiale verzi folosind lemnul provenit dintr-o plantație de pin durabil, unde pinul este capabil să furnizeze o cochilie care poate colecta atât ploaia cât și soarele pentru a se răci și încălzi în mod natural casa. Scopul final al designului este de a bloca liniile între interior și exterior, provocând ocupanții să reevalueze ideea unui mediu tradițional de acasă.

imagine prin Xenian Lighting

Forma unică a casei transformă în aer liber în centrul programului, colectând resurse naturale și hrănindu-le în casă atunci când este necesar și disponibil. Cazanul de ploaie alimentează grădina centrală, iar în schimb grădina răcește și reglează temperatura interioară prin sistemul central de ventilație naturală. O fâșie de panouri solare semi-translucide traversează casa, oferind simultan lumina zilei și puterea, iar luminile și mobilierul cu LED-uri sunt, de asemenea, încorporate în design. Apelul casei este preluarea răcoritoare a plicului - pereții și acoperișul se amestecă cu o mai mică definiție printr-o piesă de unghiuri și finisaje neconvenționale.

Priveste filmarea: The Case of the White Kitten / Portrait of London / Star Boy (Octombrie 2019).

Loading...