Bucolicul britanic de renovare asculta inapoi in vremuri mai simple, mai verzi

Dacă vă pierdeți zilele bune când viața a fost mai simplă și mai verde, vă veți bucura de acest proiect. O colecție de clădiri fermecătoare în stil agricol înlocuiește un vechi garaj și un piggiu într-un mic sat din Northamptonshire din Marea Britanie. Ashworth Parkes Architects a proiectat o clădire "studio" cu facilități de catering unde clienții își pot petrece weekend-urile. Complexul include depozit de grădină, un carport și o seră.

Arhitecții au demolat clădirile existente, folosind unele dintre contururile lor pentru a crea o serie de noi pereți sau diferite înălțimi și orientări. Au folosit calcare locale pentru a construi casa principală și o serie de alte materiale agricole cum ar fi cherestea de zada, aluminiu ondulat și oțel Corten.

Related: Studenții japonezi Creează paie strălucitoare Home încălzită de compost

Interiorul face referire la placarea verticală pe lățime ale exteriorului. Pe interior, același material a fost tăiat și tratat cu o lianță și un finisaj de ceară pentru a-și menține culoarea. Este îmbinată cu cap la cap pentru a permite mișcării lemnului și pentru a apărea crăpăturile și căderile naturale care apar pe panouri.

+ Ashworth Parkes Architects

Fotografii de Justin Paget

Loading...