Omul olandez care nu a pregătit o arhitectură formală și-a construit mama o grădină transformatoare

Caspar Schols nu a trebuit să meargă la școala de arhitectură pentru a-și construi mama o grădină transformatoare. Căuta un loc special în Eindhoven pentru a picta, a medita și a petrece timp cu nepoții, așa că Caspar a creat un spațiu destinat să aibă aceeași versatilitate ca și îmbrăcămintea. Stâlpul de ședere este compus dintr-un acoperiș exterior și acoperis metalic, cu șnururi așezate pe șine. Când structura interioară este împinsă, apare un pavilion central neobișnuit, creând un decor idilic pentru o varietate de activități în aer liber.

Casa de grădină stă la marginea unui iaz situat pe un site deținut de părinții lui Schols. Poate arata ca un magazin tipic de gradina, dar daca glisati peretii centrali de lemn si de sticla de-a lungul traversarilor, structura se transforma intr-un frumos pavilion. Pentru a facilita această transformare, Schols a separat structura interioară a fasciculului și a sticlei de pereții exteriori din lemn și de acoperișul metalic și a pus-o pe traversari. Prin rotirea părții medii spre interior și spre exterior, utilizatorul poate crea diferite amenajări pentru diferite condiții meteorologice.

Related: Sera solar-powered în Finlanda Doubles ca o cameră de vară de schimb

"Cautam un design cu o multitudine de flexibilitate, daca este posibil, un design care sa aiba flexibilitatea de haine", a spus Schols. "Ar trebui să fii capabil să scapi cu schimbarea straturilor casei aproape la fel de ușor ca schimbarea de haine atunci când doriți."

Fotografii de Jorrit 't Hoen

Loading...