Arhitectul construiește un mic studio în curtea sa pentru a fi mai aproape de copilul său

Acest studio mic din curtea din Toronto este biroul de acasă perfect pentru un arhitect care dorea să joace un rol mai important în viața copilului său. Oliver Dang, fondatorul firmei de arhitectură Six Four Five A, a construit structura de lemn pentru el însuși ca o zonă de lucru privată, cu vedere spre o mică zonă verde în care își poate juca un an.

Studioul ocupă un loc la capătul grădinii arhitectului, înconjurat de garduri înalte. Lemnul de cedru utilizat pentru garduri a fost ales și pentru terasele și placarea cablului de 100 de metri pătrați. Un acoperiș asimetric înclinat acoperă structura și adăpostește un mic spațiu interior optimizat pentru a se potrivi cu toate facilitățile necesare.

Sugestii: Lemn Shoffice este o grădină de grădină cu livrare naturală + Office Combo în Londra

Tocurile verticale expuse sunt utilizate pentru a susține rafturile, planșa de desen ocupă un spațiu sub fereastră, iar un birou de birou în picioare rulează de o parte. O placă de marmură Carrara salvată de la un zgârie-nori funcționează ca un prag.

Clădirea oferă familiei mai multă flexibilitate în organizarea vieții de zi cu zi și petrec mai mult timp împreună. Compania a spus într-o declarație: "Designul rezultat este un spațiu de birou luminos, înalt și funcțional, care este, de asemenea, conectat vizual și spațial la casă și curte".

+ Șase patru cinci ani

Fotografii de Ashlea Wessel

Priveste filmarea: James Kunstler: How bad architecture wrecked cities (Ianuarie 2020).

Loading...