Piscina cu fund înalt, cu piscuri înalte, vă oferă viziuni alpine dramatice

Compania italiană de arhitectură NOA a finalizat recent o piscină incredibilă cu fundul de sticlă, care nu este pentru cei slabi de inimă. Se ridică în cer, această piscină infinită crescată este cea mai interesantă adăugire a Hotelului Hubertus, o stațiune de vacanță renovată, la poalele renumitei zone de schi și drumeții din Kronplatz, în regiunea italiană din Tirolul de Sud. Piscina cu fund de sticlă cu fund de 25 de metri, consolabilă, oferă priveliști uimitoare în toate direcțiile, inclusiv dedesubt, și simbolizează podul dintre vechea construcție a hotelului și reamenajarea recentă a hotelului.


Piscina dramatică cu caneluri este una dintre numeroasele adăugiri în renovarea Hotelului Hubertus, realizată de NOA, încheiată în mai 2016. Noua aripă de cazare, care include 16 apartamente și facilități noi, este conectată vizual la aripa veche de cazare lângă piscină, care se află între cele două . Piscina infinită a cerului pare să plutească fără greutate în peisaj, plasându-se la 12 metri deasupra solului, și trece cu succes asupra acelei senzații de rezistență gravitațională la înotători datorită unei fețe vitrate, unei ferestre de sticlă la fundul bazinului și fără obstrucții de vedere bariere. Piscina are o lățime de 5 metri, o lungime de 25 de metri și o adâncime de 1,3 metri. O lungime de 17 metri din piscină se ridică din fața hotelului pentru a trece cu vederea priveliștile spectaculoase ale Dolomiților. Pășile de copaci nativi din zid, despuiți de coajă, susțin piscina.

"Piscina nouă, care se află impunătoare între cele două aripi de cazare, pare a fi o piatră plutitoare, veniți să vă odihniți la hotel, cu vedere la vale", scrie arhitecții. "Marginile ascunse ale piscinei, păstrate în piatră de culoarea antracitului, elimină decalajul dintre piscină și peisaj, creând impresia că apa curge în nimic, dispărând între piscină și peisaj. Piscina reamintește în mod metaforic un lac de munte, cuibărit în peisajul uimitor al peisajului mondial UNESCO, Dolomiți ... "

Related: Piscina cu fundul de sticlă cu fundul de sticlă va fi suspendată de 115 picioare în aer

Pentru a crea un aspect uniform între clădirea existentă și construcția nouă, arhitecții au adăugat trunchiuri de lemn de zid nativ la fațadă. Tufurile decojite au fost instalate într-un model ritmic, alternativ și dublu ca ecrane de soare, separatoare de cameră și protecție împotriva ploii. Noi balustrade metalice perforate, acoperite cu pulbere, înlocuiesc vechile elemente din lemn și sporesc formele curbate ale aripilor astfel încât să urmeze topografia existentă.

Loading...