(fer) Studio prezintă o viziune verde pentru centrul orașului Inglewood, California

Inglewood a văzut zile mai bune, însă o mare schemă de către firma de arhitectură locală (fer) ar putea înrăutăți dramatic zona din centrul orașului. Grădinile verticale, acoperișurile verzi și o țesătură urbană modificată, cu o strălucire a energiei regenerabile aruncate în ea, o fac o propunere interesantă pentru orașul california jos. Marele plan general a fost înaintat consiliului municipal și (fer) a intrat în concursul Cascadia Living City pentru a asigura fondurile de pornire pentru schema de reamenajare luxuriantă.

(fer) Studio a început redesignul lui Inglewood pentru a redefini imaginea orașului. Noul plan are un centru renovat, complet, cu o linie de cale ferată ușoară, care va servi ca un catalizator pentru a porni zona centrală a orașului în jurul străzii Market. Planul general pune accentul puternic pe agricultura urbană și amenajarea peisagistică, precum și pe utilizarea sistemelor de energie regenerabilă, cum ar fi turbinele eoliene, fotovoltaice și energia geotermală. Studioul local are un baldachin mare de pereți vii care înconjoară și înfășoară centrul orașului pentru a crea o oază verde luxuriantă.

Planurile de refacere a orașului au fost supuse Concursului Orașului Living, care provoacă arhitecților să imagineze un întreg oraș care îndeplinește standardele stricte și super-durabile ale Provocării clădirii vii. Câștigătorul concursului va primi un premiu în bani de 75.000 $ și poate avea chiar șansa de a-și începe implementarea viziunii. (fer) Studio lucrează, de asemenea, cu consiliul local al Inglewood (care este considerat conservator) pentru a obține planurile aprobate. Este cu siguranță o schemă mare, dar este una care ar putea să se agite și să propulseze un oraș din California în următoarea generație de durabilitate.

Loading...