Sprewling Bracketed Space House oferă priveliști ale pădurilor și dealurilor în Austin, Texas

Această reședință superbă este o procesiune de spații care încadrează perfect peisajul luxuriant al unui sit înclinat în Texas. Matt Fajkus Architecture a proiectat clădirea, numită în mod corespunzător Casa [Bracketted Space], pentru a absorbi cât mai multă lumină naturală posibilă și pentru a oferi un spațiu de locuit pentru o familie care se bucură de viață în interior.

Casa este situată pe un teren înclinat în Austin, Texas. Ea ajunge să îmbrățișeze peisajul înconjurător și să estompeze linia dintre spațiile interioare și exterioare. Aripile casei sunt acoperite cu acoperișuri plate și sunt conectate printr-un volum glazurat care stabilește o legătură vizuală între partea din față și cea din spate a casei.

Related: Arhitectul Miguel Rivera Daylit Residence din Austin este un Renovated Bungalow 1917

Spațiile interioare în plan deschis sunt orientate spre curte cu o piscină infinită care are vedere la dealuri și păduri. Cedru, oțel, stuc natural, beton și sticlă creează un amestec de texturi și culori.

+ Arhitectura Matt Fajkus

Fotografii de Charles Davis Smith, Spaces & Faces Photography

Loading...