FOTOGRAFII: Venice, CA Prima Casa LEED Platinum Home este o remodela a unui artizan de 100 de ani vechi

Veneția, California are acum o clădire LEED Platinum în limitele orașului datorită aptitudinilor durabile ale arhitecților Duvivier și designului lor de Residence Brooks. Locuința a primit un total de 109 de puncte, clasându-se în topul primelor 10 case LEED din California și în topul celor 25 de case LEED din SUA. Directorul Duvivier Arhitecti, Isabelle Duvivier, este un avocat in curs de desfasurare pentru implementarile de design low-tech, simple si moderne - fara a mai vorbi despre un ecologist in inima. Deci, spre deosebire de clădirile tipice LEED Platinum, care sunt construite complet nou, Brooks Residence este un remodela și o completare la o cabană Craftsman din 1912. Aceasta înseamnă că, în plus față de schemele de iluminare obișnuită, ventilația (nu este nevoie de aer condiționat), dispozitivele cu flux redus și aparatele de economisire a energiei, această casă are o serie de povestiri unice care încep să se dezvăluie imediat ce pasul peste pragul de intrare.

Foto © Evelyn Lee

Pentru început, podeaua de 100 de ani din casă a fost restaurată, iar adăugarea a fost potrivită originalului mulțumită podelei vechi a unui vecin, care stătea neutilizată în depozit. Scările și rafturile deschise sunt reciclate din cele 2 x 4 din pereții cabanelor existente, care au fost scoase în timpul remodelei. Toate materialele utilizate în întreaga clădire utilizează un procent ridicat de conținut reciclat, inclusiv siding exterioare, plăci de baie, blaturi de beton, izolații și fundații. La finalizarea proiectului, 76% din deșeurile de construcție au fost deturnate de la depozitul de deșeuri.

Foto © Evelyn Lee

Alte caracteristici durabile se extind în curtea interioară a casei, unde au fost construite un canal și o casă de club pentru a preveni necesitatea de a elimina orice murdărie săpată de pe șantier în timpul remodelarea și construirea adăugării. 91% din plantele de pe amplasament sunt native pentru reducerea consumului de apă, iar eforturile suplimentare de conversație includ un sistem de apă pluvială cu suprafețe permeabile și două cisterne cu apă de ploaie care împiedică scurgerea de la ieșirea din amplasament. Întreaga curte din față a fost transformată într-o grădină de legume pentru a încuraja un dialog local cu privire la produsele ecologice, pentru a împărți alimentele și pentru a construi comunitatea.

Cel mai bun dintre toate, costul total al remodelei și a plusului de 2.000 de metri pătrați a fost de 450.000 de dolari (sau aproximativ 225 USD pentru un pătrat pătrați). Rezidența Brooks este cu adevărat atipică atunci când este vorba despre clădirile LEED Platinum, dar un exemplu strălucitor despre modul în care stocul nostru actual de clădiri poate fi modernizat la prețuri rezonabile.

Loading...