Elevii construiesc un spațiu uimitor de utilizare multifuncțională cu energie solară din materialele salvate

În cazul în care orașul îndepărtat din Bluff, Utah nu are resurse, rezidenții săi se comportă cu ingeniozitate. Studenții de arhitectură universitară de la Universitatea din Utah au reușit să profite de spiritul de inventivitate în proiectul / proiectul lor de construcție Cedar Hall. Structura de lemn cu energie solară a fost construită în primul rând din materialele salvate și servește ca o poartă multifuncțională către campus.


Creat pentru proiectul anual Build Bluff al Universității din Utah, Cedar Hall este situat lângă istoricul John Albert Scorup House, o proprietate istorică din anii 1890 care, în ciuda a douăsprezece ani de efort, nu este capabilă să găzduiască nevoile multifuncționale ale corpului elevului. Obiectivul proiectului Cedar Hall a fost acela de a crea un spațiu simplu de asamblare flexibil, care ar putea atrage, de asemenea, comunitatea Bluff în campus.

Clădirea Cedar Hall cu o suprafață de 850 de metri pătrați este îmbrăcată în plăci de cedru de calitate superioară, acoperite cu un finisaj marin, care se înfășoară în jurul fatadei și acoperișului. "Ideea a fost crearea unui portal care să aducă energia străinilor în campus, motiv pentru care peretele exterior de la nord este confecționat cu o finisare naturală pentru a spori efectul funneling", scrie studenții. "Fața de sud a celuilalt capăt este extrudată, într-un sistem de grătare. Îmbinând cu peisajul, grătarul atrage vizitatorii spre lucrările interioare ale campusului. "Aproximativ 70% din cadre este construită din materiale recuperate dintr-o casă deconstruită din Park City. Alte materiale salvate au fost, de asemenea, prelucrate în ferestre și mobilier.

Related: Studenții proiectează și construiesc un super-forum LEED Platinum-seeking în Kansas

Interiorul simplu în plan deschis a fost proiectat pentru flexibilitate. Uși de oțel de hambar pentru un dulap de depozitare dublu ca un spațiu magnetizat de fixare și sunt flancate de ziduri de ștergere cu uscare. Spre deosebire de barele de oțel de pe peretele vestic este un spațiu de raft încorporat, care găzduiește două pereți mari de partiție mobile, care pot fi, de asemenea, utilizate ca suprafețe suplimentare de scris. O scară spiralată personalizată, construită cu benzi de salvare salvate, duce până la acoperiș unde se află panoul solar panou solar. Turnul are un sistem de captare a apei pentru colectarea apei de ploaie.

Loading...